Hart voor Hout

Een meubel van steigerhout is een prachtig product. Het ‘leeft’, geeft warmte aan uw interieur en is altijd uniek. Met onze liefde voor hout maken wij graag meubelen voor u! Van tafels tot banken, van bedden tot kasten en zelfs complete interieurs. Wat u ook kiest, onze steigerhouten meubelen worden zorgvuldig voor u ontworpen en vervaardigd. Heeft u liever een andere afmeting, een aangepast model of zelfs een geheel eigen ontwerp? Ook daar draaien wij onze hand niet voor om! We zeggen niet voor niets: ‘steigerhout naar wens’! En dát voor de laagste prijzen van Nederland!

LAAGSTEPRIJSGARANTIE

Steigerhouten meubelen
 

Nieuwe meubellijn ‘Joost’

Met regelmaat introduceren wij een nieuwe meubellijn. Onze nieuwste serie van bij elkaar passende (binnen)meubelen is de lijn ‘Joost’.

De kasten en tafels uit deze lijn zijn gemaakt van bijzonder, vergrijsd hout in combinatie met nieuw steigerhout in een white wash.

Steigerhouten meubelen

Boekenkast "Joost"

v.a. € 275,-
Boekenkast 'Joost': v.a. € 275,- Buffetkast 'Joost': v.a. € 175,- Side table 'Joost': v.a. € 109,- Eettafel 'Joost': v.a. € 189,- TV meubel 'Joost': v.a. € 132,50 Salontafel 'Joost': v.a. € 119,- Midiset 'Joost': v.a. € 119,- Bijzettafel 'Joost': v.a. € 47,50 Wijnrek 'Joost': v.a. € 35,-